..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

April 15, 2009

Blueberry Cheese Cake

Photobucket




Blueberry Cheese Cake
1.5kg



Pertama kali belajar buat Blueberry Cheese Cake...itu pun sbb ada org nak order...dah di bagitau tak belajar lagi...nak order gak...huhuhu..apa lagi..ke kedai kek, cari barang2 nak buat...terjumpa plak ngan Rani...hehehhe..tanya ler serba skit(Cikgu Rani..nnt kita nak p belajaq gak pasai cheese cake nih)...Ini lah hasilnya...tapi bukan untuk org yg nak order tu...untuk di cuba oleh 'mangsa2'ku...hubby, anak2 dan adik2 kat opis...ek'eleeh...korang memang suka jadi mangsa pun...wakakaka...


with love...

Photobucket


post signature


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails