..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

April 02, 2009

Chocolate Moist Cake Pertamaku...

PhotobucketSetelah seharian belajar men'deco' bersama Rani...saya dapat resepi chocolate moist cake dari Rani...Rani kata "Cuba la buat..resepi nih tak manis"..yang sedang2 saja...hehhehe...tapi confirm sedap...akhirnya 29hb Mac..saya pun dengan semangatnya buat...tapi dalam hati memang berdebar-debar..,jadi ke tak??...setelah hampir 2 jam menunggu (45 minit buat persediaan bahan2, campur bahan itu dan ini + 1jam 15 min bakar) akhir...inilah hasilnya!!! Hayoooo!!Dah siap segala-galanya...saya dan anak2 dok la pandang kek nih hampir 10 min...tiba-tiba hubby ku bersuara "Hah!!! Dah siap noh!! Boh dalam bekas..nak bawa p ofis Pak Kie(kawan Radio Amatur hubby)..bleh bagi depa rasa"...


Huhuhuhuh...maka melopong la kami anak beranak melihat Chocolate Moist Cake tu pergi begitu saja...makan yang lebihan jer...hehhe...Tapi rasa penat buat kek nih berbaloi bila hubby balik bagitau kek tu habis dan mereka kata sedap dan tak manis..(Thanks again and again...Rani)


Photobucketwith love...

post signature


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails