..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

April 07, 2009

Hajar Mengidam..

Photobucket


4hb April..Hajar call dari Seberang Jaya bagitau nak pindah balik Alor Setar setelah 3 bulan menetap di Seberang Jaya ikut suaminya yg waktu tu keja kat SSM Penang...Sekarang suaminya dah dpt keja kat Alor Setar plak...Hajar pernah keja sekali dengan saya dulu, sebelum dia kahwin..macam adik2 la...

Bila bagitau dia pasal Chocolate Moist Cake...apa lagi dia pun teringin nak rasa...maklumlah sedang mengandung...heheheh...Hajar bagitau nak amik 5hb..ptg ataupun malam...



Pukul 9mlm...saya pun membuat penyerahan Chocolate Moist Cake ini untuk Hajar...


Sajer jer...nak kacau Hajar...6hb..saya call tanya..cam mana ok ker???...Hajar bgtau...mlm tu jugak abih...tak sempat nak bg mak mertua rasa...ermmm...nak bodek ek?? hehehhe..apa2 pun TQ Hajar...

with love...

Photobucket



post signature

Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails