..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 07, 2009

Abg Din Shoppe Lagi & Cikgu Zai

Photobucket

Salam...

Kali nih..cupcakes nih bukan saja dibuat utk Abang Din Shoppe saja...kebetulan minggu lepas, masa nak hantar cupcakes utk Abg Din...salah seorg customer Abg Din dtg kedainya...tetiba ja dia kata "Meh kat saya satu bekas (30 biji), saya nak bawa p sekolah saya...kalau laku, saya akan order lagi..budak2 suka benda cam nih"...

Untuk hantar ke Abg Din Shoppe kali nih..saya buatkan untuk sekolah Cikgu Zai jugak, sbb katanya "Buat lagi noh!! Laku..depa suka mkn"..Anyway...Thanks Abg Din sbb bagi syima ruang utk kedai Abg Din...dan Cikgu Zai...Terima kasih tidak terhingga di atas sokongan anda dan jasa baik anda akan saya kenang sampai bila2..semoga anda berdua akan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah..Amin!!

Wsalam..


with love..

Photobucketpost signature
Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails