..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 10, 2009

Cikgu Sha

Photobucket

Salam...

Order kali nih dari Cikgu Sha..cikgu di salah sebuah sekolah pinggir bandar Alor Setar..."Syima, kami nak order cupcakes yg dalam bekaih yg elok tu dalam 15 biji..pastu yg bekaih mcm hampa hantaq kat Bang Din Shoppe tu dalam 15 biji jugak...lagi satu kami nak order Chocolate Moist Cake tapi kami nak 1/2kg bleh dak..nak bg cikgu2 sekolah kami rasa noh"...Ermmm Cikgu Sha kalau bercakap mmg takleh berhenti...nama pun cikgu..heheheh..jangan marah noh..

Jadi inilah hasil yang di minta oleh Cikgu Sha...tapi saya bagi lebih 2 biji...dah terbiasa buat 1 set 16 biji...selamat menjamu selera bersama cikgu2 dan anak murid kesayanganmu Cikgu Sha...Apa2 pun saya harus memberi credit kepada cikgu saya, Rani...kerana design2 nih ada yg saya ambil dari design Rani..

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with buttercream + sugar decoration +
chocolate stick + ganache
32 pcs


Chocolate Moist Cupcakes
Topping with buttercream + sugar decoration +
chocolate stick + ganache
32 pcs

Cholocate Moist Cake
Topping with Ganache + Chocolate Rice
0.8kg



Alhamdulillah..semasa saya sedang menaip entry nih..Cikgu Sha phone..."Syima..macam goreng pisang panas..dah abih..nih!! sok bleh amik lagi dak...buat lebih noh.." Anyway..TQ yer Cikgu Sha

Wsalam...


with love

Photobucket



post signature




Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails