..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 25, 2009

Dari Alor Setar Ke Butterworth

Photobucket

Salam...

Order kali nih dari Erin (geng ofis-ZICO Butterworth)...masa Erin datang ofis hari Rabu, 20hb..kami ada sembang2 mengenai kek..Erin bgtau nak order untuk birthday anaknya DAMIA..mula2 tu saya dah tolak sbb jauh nak hantaq...saya minta dia order sekitar Butterworth ja...tetiba hari Khamis, dia call "Kak syima, aku nak order jugak kat hang..aku ngan Ina dah tgk blog hang..aku nak mcm order Hari Guru dari Unit Pengawas tu...hang buat 2kg teruih..tulis nama anak aku..DAMIA"..saya bgtau dia saya ada order lain..jd mcm mana nak hantar??? "Takpa..hang kurier ja dgn bas..bg sampai pukul 3 ptg di Butterworth...weh aku bank in siap2 duit kat hang"...nih sorang lagi kalau cakap mcm bertih jagung...Ermmm..takpa2...saya bukan apa...takut masa hantar tu kek dlm keadaan 'sihat'..sampai satg lari rata strawberry..

Chocolate Moist Cake
Topping with Buttercream + Ganache +
Strawberry + Gumpaste
2kg
10' x 10'



Alhamdulillah...setelah siap saya hantar kek nih ke Shahab pukul 1.50 ptg..dan sampai di Butterworth pukul 3 ptg seperti yg dijanjikan...dan Erin bgtau kek dalam keadaan selamat cuma strawberry tercabut 1 jer...heheheh..

Anyway..Terima kasih byk2 Erin atas order nih...HAPPY BIRTHDAY DAMIA..semoga menjadi anak yg baik dan solehah (jgn potpet2 mcm mama tau...hehehhe...ekekkeke...jgn mare Erin)...Amin!!!

Wsalam...


with love...

Photobucket



post signature




Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails