..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 28, 2009

One Big Happy Family

Photobucket


Salam...

23hb Mei..lebih kurang pukul 10.30 pagi saya dpt sms dari Mona..nak order cupcakes 30+ menggunakan tema family...dan tulis "One Big Happy Family"...katanya nak mkn2 bersama family...erm..setelah beberapa kali sms dgn Mona..rupa2nya rumah family Mona dekat ja dgn rumah saya...dan Mona bersetuju untuk pick up cuppies nih ari Khamis jam 11 pagi di ofis saya (sorry yer kena amik kat ofis, keja dik)...

Lebih kurang pukul 12 tgh ari Mona datang ke ofis saya..nih la kali pertama saya lihat Mona...kecik molek orgnya, masih belajar dan sedang bercuti...adalah yg kami borak kan ..kebetulan Mona belajar di tempat yg sama dgn saya belajar dulu..

Apa2 pun thanks Mona atas order nih...Selamat Menjamu Selera dan Belajar Rajin2 yer...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream + Ganache +
Jelly + Sugar Decoration
Family Theme
36 pcs (Paper Cup)
M size



* Saya bakar kek nih pukul 6.30 ptg..selesai dlm pukul 9 mlm..hantar order dari Bang Din(tak sempat nak amik gambar..punya kalut) dulu..p mkn ngan hubby dan anak2..balik umah tido awal..sbb nak bgn pukul 1 pagi nak topping cuppies Mona sambil tgk Man United lwn Barcelona...huhuhuh Man United kalah..wawawawa...paling sedih Hubbyku...dia dah tau esok sahih kena kutuk ngan kawan2 dia...


Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails