..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 27, 2009

Pot Luck Radio Amatur Alor Setar

Photobucket

Salam...

Hubby bgtau Geng2 Radio Amatur Alor Setar buat mkn2 dekat umah Pak Kie...pada 26hb ...konsep Pot Luck..sapa nak mai kena bawa mknan sendiri...dalam hati..dah agak dah, nih sahih nak suruh buat kek dah...selalu buat chocolate cake..jadi kali nih saya buat sponge cake pulak...

Tapi buat sponge cake nih menarik..kerana..merata saya call nak confirm.."Betul ka sponge cake cam nih..bla..blaa..blaa.."..Anyway thanks Rani dan Lina(Langkawi)..sudi berkongsi tip-tip yer...Heheheh kesian kat depa noh...kalau nampak no phone syima..mesti kata "Tpon dah budak nih"..ekekekkeke...lawak jer...tp korang mmg baik hati dan sgt2 membantu...

Vanilla Sponge Cake
Filing with Buttercream and Blueberry
Topping with Whipping Cream + Almond Flake +
Peach + Strawberry + Blueberry
1.5kg
size 8'



wsalam...


with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails