..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

June 28, 2009

Kanak2 Ribena dari Peghelih..

Photobucket

Salam...

Tuan punya Chocolate Moist Cake nih adalah kanak2 Ribena dr Peghelih...hehhehe..kenapa saya panggil mereka Kanak2 Ribena...

1. Mereka adalah anak saudara saya yg tinggal di Perlis.
2. Buleh dikatakan setiap kali mereka call saya...mereka akan berlakon jd customer yg konon2nya nak order kek.. ( Tolong skit yer..suara tu dah dekat 20 tahun dok dgq...tak yah lah nak blakon noh)
3. Jarang saya tgk atau dgq anak2 saudara saya, baik anak2 abg saya atau anak2 kakak saya bersedih...depa nih gelak sepanjang masa...banyak mkn vitamin gelak kot...wakakakka

Yang meng'order' kek...kak long (Farhana) dan kak chik (Farahiyah..panggilan manja..Ayah)...nak mkn2 bersama keluarga sebelum mereka balik ke U masing2..

Chocolate Moist Cake
Topping with Ganache + Chocolate Rice
1 kg


Bersama-sama Chocolate Moist Cake nih, saya sertakan Brownies Almond Flake untuk family abg dan kakak saya..huhuhuhu...saya terlupa untuk ambil gmbr

Apa2 pun..saya nak ucapkan Terima Kasih kepada family abg saya (Abg Zul + Kak Ros) serta anak2, Kak Long (Farhana), Abg Ngah (Faris), Ayah (Farahiyah), Bang Tam (Faza), Bang Su (Fawwaz ), Cik Yang dan family kakak saya (Kak Edah + Abg Nazib) dan anak2, Abg Long (Khalis), Abg Teh ('Afif), Kak Yang ('Afiyah), Kak Su ('Atifah), Achik (Akif) di atas sokongan yg diberikan dan maksu doakan semua anak2 saudara maksu akan berjaya di dlm pelajaran..

Wsalam...


with love...

Photobucketpost signature
Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails