..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

June 10, 2009

Mama..Happy Birthday!!

Photobucket


Salam...

Sebenarnya saya sudah merancang unuk bercuti dgn hubby dan anak2 minggu pertama cuti sekolah...tapi disbbkan ada order...cuti saya di tangguhkan pada minggu kedua..bermula hari Rabu, 10hb Jun hingga Jumaat, 12hb Jun...dan segala peralatan kek sudah saya cuci sejak hari Isnin lagi...

Tetiba saya dapat call dari Nurol tgh hari 9hb Jun, bgtau nak order cupcakes untuk birthday mama Nurol...nak ambil 9hb mlm jugak...apa cupcakes fondant + gumpaste???!!!...saya bgtau Nurol tak sempat...hasil perbincangan antara saya dan Nurol...kami bersetuju untuk buat 25 pcs cupcakes topping ngan buttercream...tema garden..

Balik rumah saya terus siapkan cupcakes dan bahan2 utk topping...nmpak gaya nya kena cuci semula sblum p bercuti...bg tidak menghampakan hasrat Nurol, saya letakkan juga sedikit bunga gumpaste yg sedia ada...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream + Gumpaste +
Chocolate Stick
25 pcs
S size



Pukul 10 mlm saya hantar cupcakes nih ke rumah Nurol, kebetulan saya dan family nak keluar mkn...balik rumah... sedang saya mencuci alatan yg telah saya guna...ada sms dari Nurol tepat pukul 11.51 mlm..."Kak terima kasih mak saya suka sgt"...Alhamdulillah..Terima kasih byk2 Nurol..hilang penat saya masa tu...

Apa2 pun...Happy Birthday Auntie...semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...Amin!!


Wsalam...


with love...

Photobucket



post signature



Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails