..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

June 22, 2009

Abah...luv u so much..

Photobucket

Salam...

Seminggu yg lalu saya baru perasan ada email dari Nis(Johor)...cam mana la saya tak perasan..tu la banyak email x delete...hhehehehhe...mula Nis tanya mengenai cupcakes untuk door gift...kebetulan plak Hari Bapa pada 21hb Jun...jadi Nis minta saya buatkan cupcakes untuk abahnya...Nis minta saya buatkan 9 pcs sbb ari ahad tak ramai kat umah family Nis...Seperti yg dijanjikan cupcakes Happy Father's Day nih saya hantar ke rumah family Nis...

Mengikut perancangan saya dan Nis, saya akan hantar masa abah Nis ada di rumah (pukul 6, lepas balik keja)...Masa saya dapat sms dari Nis mengatakan abahnya berada di rumah..saya pun ke rumah Nis...disambut oleh ibu Nis sambil ketawa.."Ish!! Dia p mandi pulak dah"...hehhhehe...Takpe lah..janji abah tau anaknya sentiasa mengingatinya walaupun berjauhan..

Chocolate Moist Cake
Topping with Buttercream + Ganache
9 pcs
M size


Alhamdullillah...mlm tu jugak saya dapat sms dari Nis "Aah..dia suka, cantik dia kata"
Thanks yer..nnt order la lagi yer...

Wsalam..


with love...

Photobucket



post signature




Photobucket

2 comments:

NisS^ImmEr said...

hihi..glamer la nama sy featured dlm blog ni..hehhe..mmg cantik la akak, puas ati tgk..watch out, pas ni nak order lagi dan lagi
*tu la, abah buat spoil pi mandi plak..

Zurasyima Zahari said...

heheheh..takpa..sekali sekala..apa salahnya!!!
order lagi tau...heheheh
tak dpt jumpa tuan punya keta hijau...dpt jumpa keta pun jadilah..hehehe

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails