..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

June 01, 2009

Singapore Mari...

Photobucket

Salam...

Saya mmg tak sabar2 nak buatkan kek nih...sbbnya yg meng'order' kek nih dok di Singapore...hehehe..jgn terkejut!!! Order nih dari kawan baik saya yg sekarang nih menetap dan bekerja di Singapore...

"Syima, awal bulan June nnt aku dan kwn kat Singapore nak turun jln2 kat Malaysia...kebetulan birthday salah seorg anak kwn aku yg akan join sekali...kau buatkan untuk aku yer...nak gmbar Ben 10...bla..bla..bla"

Kami belajar sama2 di ITM Segamat...mmg best friend, teman bergurau senda, meluahkan masalah...sebab Yala (nama sebenarnya Suriyati..tapi dia suka nama Yala) nih sentiasa positif orgnya..jgn tak tau..bergaduh pun pernah...merajuk dgn saya kerana saya dan kwn2 yg lain kenakan dia masa birthday dia (sorry ek)...tapi apa yg berlaku antara kami pun..kami tetap bersahabat baik wlaupun sekarang dia di Singapore..

Dan hari nih..seperti yg dijanjikan...Yala and the geng sampai di rumah saya tepat pukul 4...masih mcm dulu..tak berubah pun...fizikal dan mental....ekekkekek..dan kek nih di bawa ke Homestay Old Village (tempat mereka dok sepanjang berada di utara, Malaysia)...

"Mlm nnt kau dan family join la kita org..mkm2 nak celebrate birthday anak kwn aku nih." kata Yala..."Wajib dtg tau.."kata ibu Naufal plak..ish2 malu la plak...InsyaAllah..kalau takdak apa2 sampai la saya ke Old Village...

Chocolate Moist Cake
Topping with Buttercream + Ganache +
Edible Image
Filling with Buttercream + Blueberry
1.5 kg
8 '

Happy 7th Birthday Naufal...Jadi anak yg baik tau...

Wsalam...


with love...

Photobucket


post signature


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails