..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

July 01, 2009

Happy Birthday Mama...

Photobucket

Salam...

Ini adalah order kedua dari Nis yg jauh di Johor...buat mama tersayang yg berada di Alor Setar...sambutan yg ke berapa, sy tak pasti...yg pastinya pada 30hb June...Nis minta sy buatkan warna purple...mungkin mamanya sukakan warna purple...

Mcm biasa..sbbkan Nis jauh..pakej nih termasuk la penghantaran dan kad birthday...Mulanya mama Nis cam hairan masa hantar cupcakes nih, bila saya katakan "Makcik...Ima minta saya hantarkan brg nih untuk makcik..."..baru la.."La...yg ari tu ka...mai la msuk dulu..."..hehehhehe..

Minta maaf ya makcik...tak bleh lama...anak2 dlm keta tu dok mnunggu dah..nak p mkn...heheheh...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
9 pcs
M size


Alhamdulillah..syukur pada Allah...feedback yg saya dpt dr Nis, membuatkan sy lega dan tido lena..."Mama ckp kek akak cun, kali nih lg cun, maybe sbb bunga2 n kaler favorite dia kot..dia kata bleh order untuk doorgift nnt"...sempat lagi Nis usik sy.."Yeah..bisnes kak..bisnes"...

Apa2 pun...Selamat Hari Jadi Makcik...buat Nis, Tq diatas sokongan yg Nis berikan , walaupun x pernah jumpa lg, hanya di tpon jer...tp mcm dah kenal lama kan...:-)

Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

2 comments:

NisS^ImmEr said...

tu dia..pantas gile hapdet blog..subuh2 lagi..hihi..thanx for the cute yet adorable cc..cantek la combination purple+putih+pink..

kak, gambo carrot walnut cheese frost apa tu..ade tak..mcm bes je..

Zurasyima Zahari said...

hheheh...ikut tu nak update mlm...letih!! tido....
carrot walnut cake..frosting ngan cheese yer...nnt ksyima update yer..itu belum lg..sbb cake tu buat utk mkn2 kat ofis..

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails