..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

August 10, 2009

Happy Birthday Boss!!!

Photobucket

Salam...

Macam-macam perasaan masa saya buatkan kek nih...seronok, takut, risau bercampur-campur..sebenarnya saya dah dpt order nih hampir 2 minggu yg lalu...Siti nih dulu berjiran dgn saya...minta saya buatkan kek untuk birthday boss nya.."Weh! Aku nak order kek untuk birthday boss aku...kalau boleh nak lukis org..lidi pun takpa..mcm dlm gambar nih..ala kartun2 pun takpa...blaa..bla..bla"...Ish cam mana nak lukis lidi nih...Siti bg saya gmbar boss dia dan staf2 sekali..Akhir sekali atas persetujuan antara saya dan Siti, saya gunakan fondant untuk merealisasikan impian mereka untuk boss tersayang...:-)

Chocolate Moist Cake
Topping with Chocolate Ganache +
Buttercream + Fondant
2.5 kg


Thanks Siti and the geng di atas order nih...semoga menepati apa yg dihajati...

En. Zaini...Selamat Hari Jadi!!!


Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails