..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

August 02, 2009

Wahida Part 01

Photobucket

Salam...

Walaupun bukan musim cuti sekolah..ada juga pasangan pengantin mengambil peluang cuti hujung minggu untuk melangsungkan perkahwinan mereka... cuppies untuk door gift nih di minta oleh kawan kepada Hajar dan Wahida (pengantinnyer)...minta maaf yer..lupa nak tanya nama org yg request cuppies nih...sbbnya dok confirm dgn Hajar ja...lagipun Hajar keja dekat dgn ofis saya..

Kawan Hajar minta saya buatkan 100 pcs cuppies untuk kenduri Wahida...Seperti yg dijanjikan petang Khamis, kawan Hajar dtg untuk pick up cuppies nih...wooo..patut la...tuan punya yg order nih masih dalam pantang...baru 40 hari...tapi sekali tgk mcm tak dlm pantang pun...badan pun kecik ja..kalau kata tak kahwin pun org caya...:-)
Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Chocolate Rice
100 pcs
M size


**Terima kasih yer 'kawan Hajar' (sorry yer sampai ke saat saya memasukkan entry nih..saya tak dpt nak confirmkan nama org yg mengorder cuppies nih) sudi order cuppies dgn akak...

**Saya nak ucapkan berjuta-juta TQ yg diiringi dgn kasih sayang untuk KASIH(anak keduaku) ...kerana semasa saya membuat cuppies nih jam dah menunjukkan pukul 1 pg..Bila saya suruh dia tidoq.."Adik (masih membahasakan dirinya adik) nak teman ibu..mai adik tolong boh penutup cupcake nih.." dan disbbkan dia dah pandai membilang..dia lah yg menyusun cupcakes tu..1-5...ada 4 baris..Bila dia tgk semua cuppies nih sama tinggi ja...'Ermmm...dah syama (tak teruih la pulak)..pandai ibu buat..' ekekkekeke...TQ Kasih!!!


Wsalam...


with love..

Photobucket


post signature



Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails