..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

November 09, 2009

..:Dari Cikgu Nani:..

Photobucket

Salam...

Thanks Cikgu Nani...order nih untuk pelajar tingkatan 2A2, Sekolah Menengah Kebangsaan Kubang Rotan...Cikgu Nani order untuk makan2, jamuan akhir tahun rasanya...Cikgu Nani nih kakak kepada Niss, juga customer yg selalu order untuk ayah dan emak yg berada di Alor Setar...

Feedback dari Cikgu Nani cukup membuatkan saya rasa amat gembira..."Ksyima bebdk tu ckp sdp. Ada yg simpan cos syg nak mkn. Ada yg mkn smpi mintak org punya..." Tak ada yang lebih bahagia sekiranya apa yg kita buat tu dapat membahagiakan org lain...

Chocolate Moist Cupcakes
40 pcs
M size


Terima kasih sekali lagi yer Cikgu Nani...nnt order lagi tau...hehhehe


Wsalam...

With love...

Photobucket

post signature

Photobucket

1 comments:

NisS^ImmEr said...

mcm kenal je cikgu nani ni..hhehe..kak, bekas cupcake antar masa raya aji bleh tak..raya aji ke 3 ke 4 ke 5 ke 6 ke..bila2 yg akak ada kat umah la..ke akak nak cepat?

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails