..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

November 24, 2009

..:Burung Merpati ke Gurun:..

Photobucket

Salam...

Waduh2 Yanie...maaf yer...baru boleh update gmbr kek nih...:-)..Yanie minta saya buatkan besday kek untuk tunangnya, nak edible image yg boleh letak gmbr Yanie walaupun ciput (sesiapa nak buat edible image bolehlah hubungi Kak CT No. phone 0195778544) dan minta saya hantar sekali..

Yg kelakarnya, Yanie bgtau tunangnya, ada org nak hantar burung...huahuahua...bila saya tanya tunang Yanie.."Ada Yanie bgtau nak hantar apa?"...dengan selambanya dia jawab.."Dia kata nak hantar burung"..."Takpa lah(sambil menahan gelak)..nih ambil kek nih...Happy Birthday yer"..

Alhamdullilah, fedback dari Yanie..."Good testi dari budak2 besday boy n besday boy...sedap kek tu... tak cukup lak sebab kecik sgt..heheh..dah tu pakat berebut nak telan muka yani...tapi dapat kat besday boy dulu... thanks kak..." Mau nya tak berubut muka Yanie...org nya cute..hehhe

Thanks yer Yanie...Jangan serik2 untuk order lagi yer...

Chocolate Moist Cake
Topping with Chocolate Ganache +
Buttercream + Edible Image
0.5kg
6'

Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails