..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

December 20, 2009

..:DoorGift - Nisma & Fharid:..

Photobucket

Salam...

Doorgift yang di'order' oleh Niss untuk Majlis Perkahwinan nya...bertemakan purple2, fuhh!!! Dua hari saya tak tidoq lena memikirkan doorgift nih...mana nak memastikan semut tidak berminat dgn cupcakes nih...dan nak memastikan Danish juga tidak tertarik dgn cupcakes nih...

Thanks Niss kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk membuat cuppies nih...dan jemputan ke Majlis Niss...fuyyoh!!! Makanan yg di hidangkan mmg sedap, ayam panggang lagi...laksam, bubur...Untuk Mak Niss...terima kasih yer makcik!!! (Biarlah rahsia antara kita berdua ja yer makcik..ekekkek)...juga untuk abah dan kakak Niss, Nani...thanks...happening betui Majlis Niss...

Selamat Pengantin Baru, Niss & Fharid...semoga berbahagia sehingga ke anak cucu...huhu!! Tak dpt jumpa Niss, dikurung dlm bilik pengantin...(jgn salah sangka noh!!! Niss tgh mengadakan sesi bergambar...ekkeke)

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttecream
200 pcs
M size

Chocolate Moist Cupcakes
Deco With Buttercream
150 pcs
M size

Chocolatte Moist Cupcakes
Plain + Chocolate Rice
150 pcs
M size
Layaaannnnnn..

Huhuhu...penuh keretaku...

psss....Thanks to my beloved hubby...suka ka tak suka ka...kena jaga Danish gak...hehhehe


Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

4 comments:

NisS^ImmEr said...

kak syima, thanks for the cute cuppies. sgt suka. tak dpt kite jumpe kan sbb kena kurung. hahha. kes kurung tu pasal budak2 kacau time amik gmbr, so kami kunci pintu hahha..sori ek kak syima, panjang umur kita jumpe lagi tau.

Syima Zahari said...

Insyallah!! Hehe...takpa2, waktu makan tu dah tgk dari jauh..apa pun thanks dan...happy2 selalu yer!!!

Fiza Nordin said...

perkara paling utama yang merisaukan klu kek dibiarkan semalaman adalah che mut,kan... heheheee saya aritu, susun cuppies semua dalam kotak dan letak atas kerusi. setiap kaki kerusi tu rendam dalam mangkuk berisi air... heheheee alhamdulillah sekor che mut pun xde yg berjaya menyeberang...hahahaaa

Syima Zahari said...

A'ah...betul tu fiza..risaukan che mut tu..sama la kita, letak dalam bekas...susun elok2, pastu letak atas kusi..kaki kusi rendam ngan air...
dan satu lagi letak kat dalam bilik...takutkan che danish lak...heheheh

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails