..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

December 13, 2009

..:Fondant Cake:..

Photobucket

Salam...

Akhirnya...sebagai melengkapkan lagi ilmu dalam dunia kek nih...saya sgt2 bersyukur kerana mama sudi menurun ilmunya pada saya...segala ilmu yg diberikan mama kepada saya akan saya kenang dan hargai sepanjang hayat saya...Dan saya juga mendoakan yang terbaik buat mama...semoga rezeki mama akan bertambah-tambah lagi..Insyallah!!!

Jgn tak tau yer..mama pun ada blog tau...kawan2, adik2 dan semua diluar sana boleh lah mengunjungi blog mama, http://hotmamadelights.blogspot.com/


Alhamdullillah!!!.. Kek nih saya hadiahkan untuk sepupu saya yang telah melangsungkan perkahwinannya hari ni...

Wsalam....

with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

3 comments:

CHOMEL CUPCAKES said...

salam Syima..cantiknya wedding cake ni...congrats...

Syima Zahari said...

wsalam zu...thanks!!!!

~haaAAnnnNAaa~ said...

nak tye, kek ni pkai creme ape ek? kalau sy nak tempah kek ni, bpe price die? please ek tlg email or sms sy blik..really like this cake..
dakcomeyl_trpt3@yahoo.com
0132294187

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails