..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

December 20, 2009

..:Selamat Bertunang Irfah & Afif:..

Photobucket

Salam...

Kek nih order dari Irfah untuk Majlis Pertunangannya pada 18hb, ambil keberkatan Maal Hijrah yer...Irfah datang dgn kawan nya Azy..masa tu baru 90% siap..sbbnya saya memang tunggu Irfah datang untuk tetapkan kat mana nak letak 'ayat2 cinta' tu...

Minta maaf yer Irfah dan Azy...sepanjang proses menyiapkan kek nih, terpaksa menunggu...dah tu tak dijamukan apa2 pun (lepas nih kena sediakan air kotak-mcm kat kedai Emas tu...hehheeh) Apa pun happy masa Irfah dan Azy ada kat rumah...mcm2 yg dibualkan..maklumlah cikgu2 katakan...banyak lah idea2 yg keluar...

So..Irfah dan Afif ...Selamat Bertunang...semoga happy2 selalu yer...


Thanks Irfah...msg yg saya terima dari Irfah...'ramai yg minat kek ksyima...sampai semut pun minat'

Credit to u mama...love u mama!!!


Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails