..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

September 19, 2009

.:Salam Aidil Fitri:.

Photobucket

Assalamualaikum...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir dan Batin sekiranya saya ada melakukan kesilapan...seandainya ada terkasar bahasa, terlanjur kata yang mungkin mengguris hati dan perasaan...saya memohon maaf!!

Saya juga ingin mengucapkan Terima Kasih kepada anda semua yang telah membeli kek dan biskut raya sempena menyambut Syawal ini...jasa baik anda semua akan saya kenang sampai bila2...saya juga berbesar hati sekiranya anda semua memberi komen sekiranya ada yg terkurang dalam saya menyempurnakan permintaan anda..




Terima kasih juga untuk sifu2 yang banyak memberi tunjuk ajar dan melayan kerenah saya sepanjang bulan Ramadhan yang telah berlalu...

Terima kasih juga pada adik2..Dinah (dengan hubby sekali datang menunggu ayangnya) dan Adila (walaupun 2 hari jer) yang sudi membantu saya sepanjang saya membuat penyediaan kuih raya...jasa baik anda tidak ternilai sebenarnya...jangan serik untuk membantu lagi yer..

Akhir sekali buat Hubby tersayang..Terima kasih, kerana memahami, sudi membantu melihat anak2 sepanjang berlakunya 'pergolakan jiwa'..heheheh...melayan kerenah ku...dan juga untuk anak2ku...Hani, Kasih dan Danish..apa yang ibu lakukan ini adalah untuk anak2 ibu...Semoga kita akan berbahagia selama-lamanya


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...

Wsalam..


with love..

Photobucket

post signature



Photobucket

September 09, 2009

.:Happy Birthday Hubby:.

Photobucket

Salam..

Cupcakes nih order dari Rafiza untuk birthday suami tersayang...dlm sms nya Rafiza minta "Orange Cupcakes, large size, 9 pcs, buttercream + ganache +gumpaste + deco. Tema : Love + Kereta"...Seperti yang dijanjikan 8hb September saya pun hantar cuppies nih ke rumah Rafiza...

Semoga ia menepati apa yg diminta oleh Rafiza...Untuk En. Hubby, Muhd Rodzi..happy birthday...semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dilimpahi rezeki...Amin

Orange Cupcakes
Topping With Chocolate Ganache +
Buttercream + Gumpaste + Sugar Decorations
9 pcs
L size
Theme : Love + Car


Pukul 9.39 pg...saya terima sms dari Rafiza...Thanks Syima, cc 2 sedap. Hubby & kidz pun suka :-)...(Alhamdullilah...Tq Rafiza...ari nih tersenyum panjang)

Wsalam...



with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

.:Happy 10th Anniversary;.

Photobucket

Salam...

Kek nih saya buatkan khas untuk hubby tersayang (bodek2!!...tak nak bg hadiah ka?)... sempena menyambut Ulangtahun Perkahwinan kami yang ke 10...Fuh!!! Macam tak percaya dah sepuluh tahun...Semoga perkahwinan ini akan lebih diberkati dan dirahmati Allah s.w.t...tambahan punya disambut di dalam bulan Ramadhan yang mulia ini...Amin!!!

Chocolate Moist Cake
Topping With Buttercream + Chocolate Ganache
0.8 kg
6"


Wsalam...


with lots of luv...

Photobucket


post signature


Photobucket

September 01, 2009

..:Chocolate Moist Cake Makan-Makan:..

Photobucket

Salam...

Chocolate Moist Cake ni order dari Ah Ling yang bekerja di Suria Electric, Alor Setar... Kalau nak beli barang elektrik selalunya saya akan ke Suria..di sini barang2 elektriknya murah dibandingkan dgn kedai2 lain di sekitar Alor Setar...

Ah Ling minta saya hantar sebelum pukul 5 sbbnya nak bahagi2 dgn kawan2 di Suria...Tq Ah Ling dan selamat menjamu selera yer...

Chocolate Moist Cake
Topping With Chocolate Ganache +
Chocolate Rice
1 kg
7'

Wsalam...


with love...


Photobucket

post signature


Photobucket

.:Abang...Happy 29th Birthday!!:.

Photobucket

Salam...

Kek Birthday nih order dari Dinah untuk hubby tersayang, Kasturi...suprise party yang di atur oleh Dinah pada 30hb Ogos...masa berbuka puasa...so sweet!!! Maklumlah masih dalam mood Pengantin Baru...

Untuk Kasturi...Happy Birthday...Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...ceria-ceria selalu...

Chocolate Moist Cake
Topping With Buttercream
1/2kg
6'

Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails