..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

November 24, 2009

..:Awatif & Muzawir:..

Photobucket

Salam...

Kawan saya Jue yg sedang sambung belajar di New Zealand, minta saya buatkan 2 set cupcakes untuk anak saudaranya, satu untuk Awatif yg baru dapat keputusan UPSR dan satu lagi untuk Muzawir yang sedang menduduki peperiksaan SPM...

Bagi memenuhi permintaan Jue, saya buatkan seperti yg diminta Jue dan hantar ke rumah anak2 saudaranya di Sintok...

Buat Awatif...Tahniah yer...dan buat Muzawir, All the best dan Good Luck yer..

Thanks Jue...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
16 pcs
S size

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
16 pcs
S size

Wsalam...


with love...

Photobucket


post signature


Photobucket

..:Mini Cupcakes:..

Photobucket

Salam...

Cupcakes mini nih order dari Tini yg sedang sambung belajar di Johor, untuk doorgift, Majlis Perkahwinan adik iparnya di Sungai Petani...Terima kasih yer Tini...

Chocolate Moist Mini Cupcakes
Topping With Chocolate Rice
700 pcs

Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Burung Merpati ke Gurun:..

Photobucket

Salam...

Waduh2 Yanie...maaf yer...baru boleh update gmbr kek nih...:-)..Yanie minta saya buatkan besday kek untuk tunangnya, nak edible image yg boleh letak gmbr Yanie walaupun ciput (sesiapa nak buat edible image bolehlah hubungi Kak CT No. phone 0195778544) dan minta saya hantar sekali..

Yg kelakarnya, Yanie bgtau tunangnya, ada org nak hantar burung...huahuahua...bila saya tanya tunang Yanie.."Ada Yanie bgtau nak hantar apa?"...dengan selambanya dia jawab.."Dia kata nak hantar burung"..."Takpa lah(sambil menahan gelak)..nih ambil kek nih...Happy Birthday yer"..

Alhamdullilah, fedback dari Yanie..."Good testi dari budak2 besday boy n besday boy...sedap kek tu... tak cukup lak sebab kecik sgt..heheh..dah tu pakat berebut nak telan muka yani...tapi dapat kat besday boy dulu... thanks kak..." Mau nya tak berubut muka Yanie...org nya cute..hehhe

Thanks yer Yanie...Jangan serik2 untuk order lagi yer...

Chocolate Moist Cake
Topping with Chocolate Ganache +
Buttercream + Edible Image
0.5kg
6'

Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

..:Selamat Pengantin Baru:..

Photobucket

Salam..

Order nih dari Wanda untuk Majlis Perkahwinan Kakaknya Fiza, Cupcakes untuk diberikan kepada pihak lelaki...

Thanks Wanda...Untuk Fiza...Selamat Pengantin Baru, semoga berkekalan sehingga ke anak cucu....

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
20 pcs
S size

Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Birthday Sayang!!:..

Photobucket

Salam...

Kek kecik nih order dari Lynn, UUM untuk besday boyfriend tersayang...Lynn minta saya buatkan 9 biji jer...tema nya muzik dan gitar...

Seperti yg dijanjikan...Lynn datang ambil cupcakes ni di opis saya...semasa sampai di tol alor star utara, saya hanya memberi petua untuk ke opis saya sehingga ke depan kedai makan nashmir...dan Lynn akan hubungi saya bila sampai di situ...lama saya menunggu..hampir setengah jam...rupa2nya...hpon saya mati sendiri...huhuhu...bila saya hubungi Lynn, kelakar betui, duduk la Lynn dan boyfriend tepi jalan kat dalam keta...

Sampai ja Lynn kat opis...tersenyum2 dia...orgnya kecil molek, comel sungguh...Ok, untuk besday boy..Happy Birthday!!! Buat Lynn, thanks yer sudi order dengan Ksyima yer...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
9 pcs
M size

Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Selamat Pengantin Baru:..

Photobucket

Salam...

Minta maaf bg yg mengorder kek atau cupcakes dari saya...masa begitu terhad bg saya untuk update gmbr terbaru...

Kek nih order dari Linda untuk Majlis Perkahwinan Sepupunya, Yana...Linda minta saya buatkan warna pink...Rupa2nya ada yg menarik disebalik order kek nih...biarlah antara kita yer Linda...

Thanks Linda...kita jumpa lagi yer untuk order yang akan datang...:-)

Chocolate Moist Cake
Topping With Buttercream + Fondant
2 kg
8'


Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature


Photobucket

November 19, 2009

..:Selamat Pengantin Baru:..

Photobucket

Salam...

Cupcakes Hantaran Kahwin nih order dari Tengku Norlizawana dari CIMB Perlis, untuk hantaran kahwin kawannya di Perlis...Tema warna sebenarnya Gold tapi Tengku minta saya buatkan warna kuning dan oren...

Terima Kasih yer kerana sudi membuat tempahan cupcakes nih dengan saya...Buat kawan Tengku...Selamat Pengantin Baru...Semoga berbahagia selalu...




Photobucket



post signature




Photobucket

..:Jamuan Akhir Tahun:..

Photobucket

Salam...

Order dari Cikgu Sha untuk Jamuan Akhir Tahun 2009, Sekolah Kebangsaan Taman Bersatu... Cikgu Sha minta saya buatkan 2 biji kek..

Terima Kasih Cikgu Sha...buat semua guru-guru, tidak kira di mana saja anda berada...Selamat Bercuti...

Chocolate Moist Cake
Topping with Buttercream
7'
1.2 kg
Align Center
Chocolate Moist Cake
Topping with Buttercream
7'
1.2 kg

Wsalam...


with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails