..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

January 15, 2010

..:Birthday in advance:..

Photobucket

Salam...

Irfah minta saya buatkan kek birthday in advance untuk tunang tersayang..Afif, ermm..betul jugak noh, kalau bg hari besday tu..sure2 dah tau..nih mmg betui2 advance, awal seminggu kalau tak silap...hehehhe...

Kalau ikutkan perancangan asal..ada 'ayat2 cinta' yang nak ditulis diatas edible image tu...entah macam mana tak da pulak...pastu saya cuba tulis atas buttercream...mungkin jam menunjukkan pukul 12.30mlm...lain macam ja tulisan saya..saya mms dulu, minta pandangan Irfah...last2, inilah hasilnya...tanpa 'ayat2 cinta'...hehhe, takpe saya abadikan 'ayat2 cinta' Irfah tu didalam entry nih....

a fiancee...
seldom makes surprises
but always makes sacrifices

Chocolate Moist Cake
filing with blueberry (atas permintaan Irfah)
Topping with Buttercream + Edible Image
14' x10.5'
3 kg

To Afif...Happy Birthday..dan ceria2 selalu yer..muka Cikgu Afif nih mmg terkejut masa saya p kat bilik guru.."Cikgu Afif yer..mai sat, saya nak bg barang"...haha, masa bg kek tu.."Buka sat..sama kan muka?..Tau kot noh sapa bg?" Dengan muka yg masih terkejut.."Tau2!!!...Terima kasih"...

Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature
Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails