..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

January 06, 2010

..:Cuppies Istimewa untuk lelaki bernama suami:..

Photobucket

Salam....

Selamat Tahun Baru..semoga kedatangan 2010 lebih diberkati Allah...nmpaknya tahun baru saya dimulakan dengan rezeki cupcakes nih...31hb saya dapat 2 order..yg pertama dari Siti untuk cuppies nih..istimewa untuk suami tersayang...mari kita ikuti perbualan saya dan Siti...

Siti : Syima aku nak order cuppies untuk laki aku...punya kalut, nasib tak lupa besday dia
esok..

Saya : Boleh2..esok tak dak order..hang nak mcm mana?

Siti : 9 biji..tulis 1. Happy, 2. Birthday, 3. Abang, 4. Gambar keta, 5. No keta kami..KS 8659,
6. Vespa kesayangan laki aku tu, 7. No vespa KG 7086....ermm 2 lagi....satu hang
boh gmbr spana2 nih..last sekali gambar bendera kesukaan suamiku...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
9 pcs
M size

Alhamdullillah saya bersyukur di atas feedback dari Siti...2 sms dari Siti, saya terima

*Td x dan tgk btl2 cc tu. x sat br belek..aku pun tergelak sorg2..tu blum tuan dia tgk lg. tp yg cutenya vespa dia la n yg paling mahal gambaq bndera pas tu la tqvm..
- sms nih saya sempat reply

*Art suka sgt cc tu especly yg bendera tu n vespa dia..syg nak mkn..Tq 4 make us happy
-sms yg nih tak sempat nak reply...kalut ngan persediaan anak2 ke sekolah...apa2 pun Tie..Thanks kerana hang sentiasa menyokong biznes aku...

Wsalam...

with love..

Photobucket

post signature

Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails