..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

January 11, 2010

..:From Adam with Love:..

Photobucket

Salam...

Hah..nih mmg order tergempak...dok tak duduk, ada call pagi2 Ahad lalu...Adam namanya..dari salah sebuah pusat pengajian tinggi sebelah utara nih...Minta saya buatkan cupcakes..Apa??!! Nak amik malam tu jugak..."Tolong la kak..tolong yer...boleh yer..."..Ish kesian la pulak...tapi dengan syarat dia mesti ambil sendiri..."Boleh2!! saya ambil pukul 8.30mlm nih..mmg nak celebrate kat Alor Setar"..."Hah jangan lewat..nak tgk AJL"...ketawa dia..

Masa dia datang ambil saya tanya Adam "Ini untuk sapa..Katrina ka Nur Amina?" Tercengang dia...hehhhe "Ingat kan Adam dalam Nur Kasih"...

Anyway..Thanks Adam..mmg kelakar orgnya..next time hang jgn dok buat kalut dah noh..order awal2

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
16 pcs
M size
Roses Garden Theme

Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails