..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

January 13, 2010

..:K.H.A.A.L.I.S.H's Birthday!!:..

Photobucket

Salam...

Order dari Ida untuk besday anaknya Khaalish...Ida order Cheese Cake dan Cupcakes...Nak letak edible image atas Cheese Cake...Gambar Khaalish...comelllsss sgt!!! Untuk Cuppies, Ida minta saya lukiskan gmbr kucing (siap bunyi lagi..nyanyau), pingu, gambar tok & wan, rumah wan Khaalish...semua nih Khalish suka...jgn tak tau gambar ubat dan sekolah tu terpaksa di 'pangkah' sebabnya...dua benda nih Khaalish tak suka...hik..hik..hik..kelakar Khaalish...

Apa pun...Thanks Ida...dan buat Khaalish "Happy 3rd Birthday!!! Jadi anak yg baik, soleh...yg penting dah 5 tahun nnt kena p sekolah jugak tau...:-)"

Cheese Cake
Topping With Fresh Cream + Sugar Decorations +
Edible Image
1/2 kg -1 kg
7"

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream + Ganache
16 pcs
M size

***Credit to my BFF, Lina...kerana memberi idea dan tip2 yang amat berguna...terima kasih ya!!!

Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails