..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

January 24, 2010

..:Makkk!!! Happy Birthday!!:..

Photobucket

Salam...

Order yang ke 3 dari Yanie...dari terima order, buatkan kek nih, terima payment dan delivery kek nih...happy ja saya..sbbnya budak banyak akai (akai jenuh..hik..hik) nih mmg buat saya ketawa ja...Lawak2..orgnya ceria memanjang...

Hari tu hantar burung merpati, dan dia pun dah terima burung helang dari yg tersayang..kali nih Yanie bgtau mak dia..ada kawan nak hantar buku lak...bila bg ja kek nih, mak Yanie kata "Ish2 budak nih mohong sungguh!!" tapi sambil ketawa dan tersipu2...Ada ka mak Yanie tanya "Kawan masa belajaq ka?"..."Eh!! Dak2...dia selalu order kek kat saya"..Aiks!! Nampak muda lagi aku ghupanya (sorry la nak perasan skit)...hik..hik..hik

Anyway thanks Yanie...senang berurusan dgn Yanie...mmg baik hati org (wah puji lagik)...bukan apa besday mak, besday tersayang, besday kawan pun dia sentiasa ingat...

Chocolate Moist Cake
Topping with Buttercream
1.2 kg
7"
English Garden Theme

Wsalam...

with love...

Photobucket

post signature

Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails