..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

February 27, 2010

..:Amy & Bella:..

Photobucket

Salam...

Order dari Fiza untuk Majlis Pertunangan adiknya, Amy dan Bella (ermmm..Bella??? Mcm ku kenal..) Fiza minta saya buatkan cuppies untuk di letakkan dalam bakul...9 biji pun dah cukup..dan sebijik cheese cake yang topping blueberry dan strawberry yang asalnya nak buat makan2 family ja..last2 Fiza msg saya minta buatkan lain untuk Fiza sebabnya Cheese Cake nih dah dijadikan hantaran jugak...hahhaha...Fiza kata "tak dan rasa, dah jadi korban hantaran, husband tgk ja kek tu dibawa pergi...."

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Fondant + Gumpaste
9 pcs
M size

Cheese Cakes
Topping With Blueberry + Strawberry

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature
Photobucket

0 comments:

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails