..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

February 07, 2010

..:Dunia Chocolate...Kini Bermula...:..

Photobucket

Salam...

Misi menambah ilmu masih diteruskan...kali nih saya menuntut ilmu chocolate dengan Kak Linda dari Kaori Decorative Cake...haha, bukan berseorangan tapi saya ke sana bertiga, bersama BFF, Lina (hahaha..mana leh tinggal) dan Mama Milah...tapi kami juga bukan bertiga kerana ada Aishah dari Penang, yang juga datang untuk belajar bersama-sama Kak Linda...

Sangat teruja dan best...penat agaknya Kak Linda melayan kerenah kami berempat...dah la bercakap tak berhenti-henti, tanya itu dan ini...tapi Alhamdullilah...sgt2 puas hati..Terima Kasih Kak Linda...di atas setiap ilmu yg diberikan, tip2 yg sgt2 berguna...Terima Kasih juga buat Mama Milah, Lina dan Aishah yang sama2 meriuh rendahkan rumah Kak Linda...


..:Tempahan Chocolate Di Buka :..


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

2 comments:

Fiza Nordin said...

wah maju setapak lagi...tahniah!moga terus sukses!

kite pun teringin nak p menuntut imu coklat homemade ni...ade dpt resipi dr seorang hamba allah yang tidak lokek ilmu...alhamdulillah tp rase mcm tak yakin nak buat sendiri...(belum cuba,kan...mane nak tahu hisk!)

Syima Zahari said...

Thanks Fiza...

Cuba fiza...jgn tak cuba, syima pun sebelum p belajaq dok cuba2 dgn Lina...last2 kami rasa kena p jugak menuntut ilmu nih...bukan apa masa kita belajaq kita akan dapat tips2 nya...:-)

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails