..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

April 07, 2010

..:Menerima dan Memberi AWARD:..

Photobucket

Salam...

Terima kasih Kak June di atas pemberian award nih...sangat-sangat menghargai pemberian ini…Kenapa teruja sangat-sangat? Ada 2 sebab..pertama kerana ini adalah award pertama saya terima dan yang kedua, saya terima award ini setelah Cupcakes With Love genap setahun...

Terasa macam artis yang terima Anugerah Bintang Popular lak...

Dari apa yang saya tahu sesiapa yg dapat AWARD ni mesti lah menngikutikan syarat-syarat yg disertakan… ada 4 syarat disini..JOM KITA JAWAP...

1- Thank & link the person that gave you the award
2- Pass the award onto 15 bloggers you've recently discovered & think are fantastic
3- Contact said blogs & let them know they've won the award
4- State 7 things about yourself


Okeh meh kita mula dengan syarat yang terakhir.....

7 perkara mengenai saya….

  1. Seorang ibu kepada 2 org anak perempuan yang macam2 kerenahnya dan seorang anak lelaki yang sedang membesar dengan lasaknya..
  2. Bekerja sepenuh masa (nak berhenti keja..waaaa) dan pembuat kek separuh masa (suke2..)
  3. Suka mendeco kek, tak kira lah kek besaq ka...kek kecik ka...buttercream ka...fondant ka...asal deco ja..mmg suka..
  4. Saya suka berjalan-jalan @ bercuti bersama anak2...aduih sejak buat kek nih dah lama tak jalan2...Kesian anak2ku
  5. Suka masak...makan...(tak kurus dah saya nih)...tapi kalau dah letih tu..makan kat kedai ja..hahhaha
  6. Saya rasa saya nih mudah kesian dekat org...sentiasa bersangka baik pada org..walaupun baru kenal (ini lah kelemahan saya)...tapi jgn buat bg saya tak percaya...sampai bila2 saya tak akan percaya...huhuhu
  7. Saya ada kembar...hahah...tak tahu yer...meh nak habaq..kembar saya...FACEBOOK!!!

Sekarang tibalah masanya mewar2kan nama 15 penerima AWARD untuk BEAUTIFUL BLOGGER...

  1. Rani (Bakedecorate2u)
  2. Kak Ana (Elianas Homemadecake)
  3. Kak Linda (Kaori Cake)
  4. Kak Yati (Krazy Cakes)
  5. Najah (Najah Homemade)
  6. Syura (Syura Homemade)
  7. Kak Norli ( Norli Love Cake)
  8. Norzie (Sweet Princess Cuppies)
  9. Erin (Nur Dlicious)
  10. Niss (Suka Hati)
  11. Yanie (Walk About)
  12. Kak Wani (Butik Sufi)
  13. Dila (Hatiku,Diriku,Mimpiku)
  14. Ida (Dunia Hakim)
  15. Marina (Love My family Forever)

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature
Photobucket

1 comments:

cEnD@LiL@ said...

kak syima...
sy pun dpt jugak award nih??
waahhh...tq2

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails