..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 17, 2010

..: Hai-O :..

Photobucket

Salam...

Mohon maaf pada customer2 saya...baru boleh nak update blog nih...2 minggu nih betul2 sibuk...dalam sibuk2 tu...demam pulak...sorry yer...

Order dari Adibah untuk semua staff2 Hai-O yang menyambut besday pada bulan May...Thanks Adibah!!!

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
50 pcs
S size
Wsalam...
With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

2 comments:

queenbee said...

hehe Adibah ni saya yg rekemen order drp Syima..dh dia call desperate sangat, I kata entah Syima nak uat ke dak sebut nama saya je la.. rupanya order gak dia

Syima Zahari said...

hehe..thanks tina...tak sampai hati nak tolak..walaupun kalut sungguh minggu tuuuu..:-)

Post a Comment

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails