..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

February 27, 2010

..:Cuppies Hantaran + Cuppies Makan-Makan:..

Photobucket

Salam...

Musim roses gulung agaknya...ramai yang meminati rose gulung nih...Kali nih permintaan dari Hana, untuk Majlis Perkahwinan adiknya, Sarah dan Nazren...Hana juga nak warna pink, purple dan putih...tapi saya ubah skit2, supaya serupa tapi tak sama..:-)

Thanks ya Hana...diatas order cuppies nih dan cuppies untuk makan2 yang bertemakan 'Amelia'..disebabkan Hana minta saya tulis 'Mama Luv Amelia'..jadi saya buatkan 'Amelia' dalam pelbagai corak baju..hheheheh

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Fondant + Gumpaste
16 pcs
M size

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
9 pcs
S size

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature
Photobucket

..:Amy & Bella:..

Photobucket

Salam...

Order dari Fiza untuk Majlis Pertunangan adiknya, Amy dan Bella (ermmm..Bella??? Mcm ku kenal..) Fiza minta saya buatkan cuppies untuk di letakkan dalam bakul...9 biji pun dah cukup..dan sebijik cheese cake yang topping blueberry dan strawberry yang asalnya nak buat makan2 family ja..last2 Fiza msg saya minta buatkan lain untuk Fiza sebabnya Cheese Cake nih dah dijadikan hantaran jugak...hahhaha...Fiza kata "tak dan rasa, dah jadi korban hantaran, husband tgk ja kek tu dibawa pergi...."

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Fondant + Gumpaste
9 pcs
M size

Cheese Cakes
Topping With Blueberry + Strawberry

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature
Photobucket

..:From Norehan With Love:..

Photobucket

Salam...

Ingat lagi Norehan??? Kawan CikJa...yg saya hantar cuppies dari CikJa untuk Norehan dan Faizura...hah kali Norehan yg order pulak, 2 set cuppies...1 untuk ibu tersayang yang berada di Sungai Petani...dan 1 lagi untuk makan2 bersama yang tersayang...hehheheh...

Harap2 menepati seperti apa yang Norehan minta yer...Tqvm Norehan!!!

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
16 pcs
S Size

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
16 pcs
S Size

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Selamat Pengantin Baru-Hidayah & Hisham:..

Photobucket

Salam...

Kek Kahwin nih request dari Siti untuk Majlis Kahwin adiknya di Perak...jauh perjalanan kek saya nih...hari tu masa bertunang dah buat buttercream..kali nih nak fondant pulak...

Thanks Siti..Buat Hidayah dan Hisham, Selamat Pengantin Baru...semoga berbahagia sehingga ke anak cucu...

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Retirement Pn. Aishah:..

Photobucket

Salam...

Order terkezut dari Ida...Malam 24hb tu saya dapat call dari Ida, minta saya buatkan cuppies untuk Majlis Perpisahan Puan Aishah, tempat hubby Ida kerja...woooo, kebetulan saya mmg ada order untuk esoknya, jadi boleh lah buat sekali...

Terima kasih ya Ida dan Kimi...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
25 pcs
M size

Wsalam...

Photobucket

post signature
Photobucket

..:Happy Birthday Mak Long:..

Photobucket

Salam...

Tuan yang mengorder cuppies nih adalah kawan saya masa sama2 belajar di UiTM Segamat dulu...kerana FB, kami bertemu kembali...kebetulan Razif ada kakak yang tinggal di Alor Setar...jadi Razif minta saya buatkan cuppies besday untuk kakaknya...

Razif minta saya buatkan tema ladies dan children...campur katanya...so, harap2 bersesuaian lah yer..

Thanks yer Razif..

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
16 pcs
S size

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature
Photobucket

..:Chocolate With love 03:..

Photobucket

Salam...

Chocolate nih order dari Linda...untuk makan2..sebelum nih Linda selalu order kek, kali nak try chocolate pulak..

Thanks yer Linda diatas sokongan yang diberikan...


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails