..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 23, 2010

..:Emily's Wedding:..

Photobucket
Salam...

Saya terima order dari Emily rasanya dah 2 bulan yg lalu..syukur pada Allah kerana segala2nya berjalan lancar...walaupun 2 hari sebelum tarikh perkahwinan Emily..saya demam selsema dan sakit2 badan...huuuh!!! Amat mencabar kesabaran saya..Alhamdullillah..saya dapat juga menyiapkan order nih tepat pada masa yang dijanjikan..

Thanks Emily!!


Wedding Cake
Buttercake
2 Tiers



Chocolate Moist Cupcakes
Topping With buttercream + Gumpaste
450 pcs
S size

Dalam menyediakan kek dan cuppies nih...saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada

1.Yanie - kerana tolong belikan barang penting untuk saya sediakan cuppies..tqvm Yanie.

2.Anak2 saya, Hani dan Kasih yang tolong menyusun cuppies ke dalam kotak (hahah demand tu nak makan KFC lepas tu) dan Danish yg baik sgt...sib baik tak mengamuk..hhhehe

3. Tentu lah tak lupa buat..En. Hubby yang menjadi despatch menghantar kek dan cuppies...tqvvm!!!

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket


..:Happy Birthday Yus:..

Photobucket


Salam...

Cupcakes nih buat masa tgh demam..hehhe, untuk kawan kat tempat kerja..Happy Birthday Yus..semoga panjang umur..dimurahkan rezeki dan ceria2 selalu disamping teman2 dan family tersayang...:-)

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
9 pcs
S size

Wsalam...

With Love...


Photobucket

post signature


Photobucket

..:Buat Mereka Yang Disayangi:..

Photobucket


Salam...

Zahiah order dua set cupcakes...satu untuk besday tersayang...Ariff Safwan dan satu lagi untuk makan2 dengan family...Zahiah bekerja kat Kulim...kebetulan balik bercuti..dapat la ambil sendiri kan Zahiah..

Tqvm Zahiah...
Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream
16 pcs
S size
Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
16 pcs
S size

Wsalam...

With Love..

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Teacher's Day:..

Photobucket


Salam...

Order dari cikgu Zahira buat suami tersayang yang juga seorang cikgu...Zahira minta saya buatkan cuppies untuk suaminya bertemakan Teacher' Day dan benda2 yang disukai suaminya...termasuk rokok yer...heheheh

Thanks Zahira...

Chocolate Moist Cupcake
Topping With Buttercream
16 pcs
S size


Wsalam...

With Love...

Photobucket


post signature


Photobucket

..:Happy Birthday Nana:..

Photobucket

Salam...

Kak Barishah order cupcakes nih untuk besday anaknya Nana...design dan warna mengikut permintaan Nana...harap2 Nana puas hati yer...sorry yer lambat hantar hari tu...:-)

Happy Birthday Nana... Thanks Kak Barishah!!

Chocolate Moist Cupcakes
Topping with Buttercream + Ganache
16 pcs
S size


Wsalam...

With Love...


Photobucket

post signature


Photobucket

..:Happy Birthday Khairina:..

Photobucket


Salam...

Kek birthday nih order dari Lyn untuk anaknya Khairina..Kata Lyn, Khairina suka chocolate dan strawberry...so kek nih khas buat Khairina...

Thanks Lyn...

Chocolate Moist Cake
Topping With Buttercream +
Chocolate + Strawberry
1.5 kg

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature


Photobucket

..:Happy Teacher's Day + Iman's Birthday:..

Photobucket

Salam...

Ida order dua biji kek...satu untuk sambutan Hari Guru dan satu lagi Ida tolong orderkan bagi pihak mama Iman, cantik kan Iman..comels sesangat..:-)

Thanks Ida...


Chocolate Moist Cake
Topping With Buttercream
1 kg


Sponge Cake
Filling With Blueberry
Topping With Buttercream
2 kg
9'

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature


Photobucket

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails