..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

June 22, 2010

..:Tok Dah's Birthday:..

Photobucket

Salam...

Maaf yer Norli..baru berkesempatan nak upload blog...terima kasih kerana sudi order cuppies nih dgn CWL...cuppies nih dibuat khas buat ibu Norli...dan semua kanak2 dekat cuppies nih adalah anak2 Norli...Paling best bila Norli sms bgtau...riuh rendah rumah bila terima kiriman cuppies dari Norli nih...:-)

Thanks Norli...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream + Edible Image
16 pcs
M size
Wsalam...

With Love...


Photobucket


post signature


Photobucket

..:Akif is 3:..

Photobucket

Salam...

Order dari Sal untuk besday Akif yang ke 3...mula2 letak skit ja bintik2 tu...pastu mcm kosong..letak lagi...lagi...dan lagi...hahahha sekali penuh keliling kek...Apa pun terima kasih banyak2 yer Sal...

Chocolate Moist Cake
Topping With Buttercream +
Edible Image
8 "
2 kg

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature
Photobucket

June 21, 2010

..:Selamat Pulang Mak:..

Photobucket


Salam...

Order dari Hana untuk menyambut kepulangan ibu dan adik2 tersayang yang pergi mengerjakan umrah..so temanya Hana minta saya lukiskan gambar Kaabah...sgt2 suka bila Hana suka dengan kek nih...

Tqvm Hana...



Chocolate Moist Cake
Topping With Buttercream +Jelly
1.2 kg
7 "



Wsalam...


With Love...

Photobucket


post signature


Photobucket

..:Saya Sayang Awak:..

Photobucket

Salam...

Order dari Emma..jiran sebelah taman...heheh, tapi bila nak datang ambil kek..boleh tersesat yer Emma...Emma order untuk makan2 dengan yang tersayang..:-)

Thanks Emma...

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
16 pcs
M size

Wsalam...

With Love...
Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Birthday Angah:..

Photobucket

Salam...

Syuhada order cuppies nih khas untuk kakak tersayang..menyambut besday pada 5 hb Jun...maaf yer..baru sempat upload...Tqvm Syuhada!!!

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Buttercream
16 pcs
S size

Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

June 19, 2010

..:Khas Buat Pembukaan Jakel:..

Photobucket

Salam...

Order dari Kak Fuzoh untuk diberikan kepada Jakel sempena Pembukaan Jakel di Alor Setar..Kak Fuzoh minta warna2 rasmi Bank Rakyat...Thank You Kak Fuzoh

Vanilla Sponge Cake
Topping With Buttercream
Filing with Blueberry
1.5 kg


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

June 15, 2010

..:Doorgift Dr. Zahariyah:..

Photobucket

Salam...

Dr Zahariyah dari Pejabat Kesihatan Alor Setar...order cupcakes nih utk doorgift..Dr. minta saya ikut seperti contoh yg dipilihnya...katanya nak se'simple' yg boleh sebab nak bawa dari Alor Setar ke Kuala Lumpur..

Terima Kasih Dr. Zahariyah

Chocolate Moist Cupcakes
Topping With Fondant + Gumpaste
100 pcs
S size


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Buat Suami Tersayang:..

Photobucket

Salam...

Kak Aishah minta saya buat kek special buat suaminya...suami Kak Aishah sukakan kek buah..jadi Kak Aishah saya buatkan kek buah..nak topping sekali..hehe...Tqvm Kak Aishah

Fruits Cake
Topping With Buttercream
1.5 kg


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails