..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

October 27, 2010

..:Hassya is 1:..

Photobucket

Salam....

Order dari Faezah untuk birthday Hassya...tapi Faezah minta saya buatkan teddy bear 3...sebabnya hassya dikelilingi oleh kakak2nya...Bersama kekbesday nih...Faezah tak lupa jugak cheese cake...suka sungguh makan cheese cake...

Happy Birthday Hassya..semoga sihat2 selalu dan menjadi anak yg solehah...:-)


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

October 25, 2010

..:Happy Birthday Iza:..

Photobucket

Salam...

Carrot Walnut Cake..Topping dengan cream cheese dan flower dari gumpaste...order dari Kak Iza...utk besdaynya...suka design nih simple dan sweet...

Thanks Kak Iza..


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Merah Putih..Lambang Cinta Odah & Saiful:..

Photobucket

Salam...

Order dari Odah untuk Majlis Pertunangannya dengan Saiful...temanya merah, pink dan putih...saya masukkan hijau bg memeriahkan cuppies nih...

Thanks Odah...semoga berkekalan sehingga ke jinjang pelamin...:-)


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

October 24, 2010

..:Happy Birthday Kcix:..

Photobucket

Salam...

Cupcakes nih order dari Fari...kecik molek ja org nya...bakal pengantin nih...hehhehe, cupcakes khas untuk Kcix..siapa Kcix? Lupa lak nak tanya...yg pastinya lelaki..sebab temanya biru..hehhehe

Thanks Fari...jumpa next order ya...:-)


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Birthday Abah:..

Photobucket

Salam...

Lagi kek bentuk baju..kali nih, order dari Najwa khas buat abah tersayang...warna pun cantik...hitam putih...

Terima kasih Najwa...senang berurusan dengan Najwa..


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

October 23, 2010

..:Tiramisu:..

Photobucket

Salam...

Order kedua dari Ayu...juga untuk ibu mertua tersayang yg berada di Alor Setar...Ayu nih baker jugak...buat biz kat kuala lumpur...

Thanks ya Ayu...


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Buat Pelajar2 1A2:..

Photobucket


Salam...

Order dari Cikgu Nani untuk pelajar2 tingkatan 1A2...baik sungguh Cikgu Nani...ye lah kan...lepas nih Cikgu Nani nak cuti 2 bulan kan...tentu pelajar2 nih akan merindui Cikgu Nani...

Thanks ya Nani...dah bersalin nnt bgtau yer...:-)


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails