..:My Calendar:..

" Bila mencari teman untuk mencapai kebahagiaan akhirat, perhatikan betul-betul urusan agamanya & bila mencari teman untuk keperluan dunia, maka perhatikanlah tentang kebaikan akhlaknya..."

" Selemah-lemah manusia adalah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu adalah orang yang mensia-siakan sahabat yang dicari ... "

May 25, 2011

..:Happy Birthday Khairun Nisa:..

Photobucket

Salam...

Order dr mama Nisa...selalu order kek yg mcm nih...anak2 suka fresh cream katanya...Tqvm ya..


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Birthday 1st Adam:..

Photobucket

Salam...

Order dari Iza...dekat ja dgn umah...masa Iza order nih dia tgh sarat mengandung...dah bersalin pun dia...baru leh nak upload..huhuhu...sorry yer, org buat kek nih pulak tak berapa sihat..heheh
Thanks ya Iza...


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Cheese Tart Doorgift:..

Photobucket

Salam...

Blueberry cistat dan Chocolate cistat untuk doorgift...huhuhu, order siapa yer...kena tgk calendar balik...:-)...Tqvm yer...



Wsalam...With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Birthday Captain Adam:..

Photobucket

Salam...

Order dr Mastura Sekolah Sains Pokok Sena..utk besday kwan nya...Thanks ya Mastura...


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Ciskek Oja:..

Photobucket

Salam...

Thanks Oja...selalu jugak order cickek dari ksyima yer...Tqvm!!!


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy 79th Birthday Baby:..

Photobucket

Salam...

Order nih pun masa tgh tak sihat...tapi tak sampai hati nak tolak...tmbah pulak dr KL utk seseorg yg tersayang di Alor Setar...mula tgk happy 79th...ingat tua la...rupa mula lagi...ingat gemok...tak la gemok pun...kurus ja...hahhah, ayat2 manja gitu...Thanks ya Saadah...:-)


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Happy Birthday Zue & Iznin:..

Photobucket

Salam...

Yang nih..masih ingat sapa order...adik jururawat pelatih kat HSB Alor Setar, utk birthday kawannya Zue dan Iznin...Tqvm ya...


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:Hantaran Bertunang:..

Photobucket

Salam...

Aduhhhh..minta maaf..lupa sapa order...lamanya tak upload...sejak tak sihat...hampir 2 bulan tak update blog terchinnntaa nih...nnt kalau dpt nama tuan yg order nih saya update yer...apa2 pun thanks ya..


Wsalam...

With Love...

Photobucket

post signature

Photobucket

..:My Lovely Biz:..

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails